USYNLIG TANNREGULERING

 Det har de siste årene skjedd en utvikling i tilbudet av tannreguleringer, som er tilnærmet usynlige. De aller fleste tannstillingsproblemer  (underbitt, overbitt, kryssbitt, dypt bitt, trangstilte tenner, skjeve tenner, store mellomrom) kan rettes med “usynlige skinner”.

Vi kan regulere tenner når du er misfornøyd med smilet ditt eller når vi ser at tennene dine får slitasjeskader på grunn av tannstillingen din.

Du bytter til ny skinne hver andre uke, og mandag er en god dag å bytte.  Tennene flytter seg mest de 3-4 første dagene av en ny skinne. Du bruker i to uker 22 timer pr.dag. Hvis det er en viktig anledning i helgen kan du være uten skinnen i noen timer uten at dette påvirker behandlingen. Antall skinner er avhengig av hvor komplisert bittet ditt er.

 Steg 1 – Undersøkelse

Ta kontakt for en gratis undersøkelse om hvordan skinner kan gi deg smilet du ønsker (forutsetter at det har gjennomgått en vanlig undersøkelse for generell tannhelse først).

Steg 2 – Scanning

Det første tannlegen gjør er å skanne tennene dine og ta bilder av smilet ditt. Basert på denne informasjonen lages en detaljert plan for ditt nye smil. Etter 1 uke får du se en dataanimasjon som viser hvordan tennene flyttes.

Steg 3 – Behandling

Når du og tannlegen din har godkjent designet av ditt nye smil, vil vi produsere skinner spesialtilpasset din behandling. Skinnene leveres i en eske sammen med instruksjoner. Tannlegen følger deg opp hele veien gjennom behandlingen.

Back to blog