Timebestilling

 

Bestill time online     eller       Kontakt oss

 

Du finner oss sentralt på Torshov i lyse og trivelige lokaler. Klinikken har eksistert siden 1992, og vi har mange fornøyde og tilbakevendende pasienter.

Hos oss jobber tre dedikerte tannleger og to dyktige sekretærer, alle med lang erfaring og kompetanse.

Våre tjenester dekker det aller meste innen tannbehandling.

 

Hos oss skal du oppleve å bli tatt godt vare på, og vårt mål er at alle pasienter skal være fornøyde. Vi lytter til deg og dine ønsker og gir deg samtidig profesjonelle råd og veiledning. Sammen med deg kommer vi frem til den behandlingen som passer deg best. Før vi begynner  behandling får du en skriftlig oversikt over behandlingen som er planlagt, samt et kostnadsoverslag.

 

Vi tilbyr alle typer tannbehandling tilpasset ditt behov. Profesjonalitet og faglig oppdaterte tannleger sikrer deg en god opplevelse. 

Tannlegeskrekk

Omtrent 10% av befolkningen lider av tannlegeskrekk (odontofobi) i varierende grad. Vi er her for å hjelpe deg. Vi har behandlet svært mange pasienter med tannlegeskrekk. Det er ikke alltid så lett å bli kvitt tannlegeskrekken, men vi garanterer at du skal føle deg trygg, bli tatt på alvor og at behandlingen skal være så smertefri som mulig.

KONTAKT OSS

Besøksadresse

Torshov Tannklinikk

Vogts gate 57

0477 Oslo

 

Åpningstider

 Mandag, onsdag og fredag: 8:00 til 16:00

 Tirsdag og Torsdag: 8:00 til 18:00

 Øvrig tid etter avtale

Å KONTAKTE OSS

post@torshovtannklinikk.no

tel:  +47 22 71 27 91

Скачать шаблоны Joomla 3.9.