Timebestilling

 

Bestill time online     eller       Kontakt oss

Tannbleking

Tennene blir ofte gulere med årene, men ved hjelp av tannbleking kan du få tilbake et fint smil med lyse tenner igjen. Det er viktig at tannlege eller tannpleier undersøker tenner og tannkjøtt før du starter blekingen.

Før man kan bleke tennene, bør man ha en undersøkelse hos en tannlege eller tannpleier.

Ved denne undersøkelsen kontrollerer vi om du har karies (hull), tynn emalje, sprekker i tenner, utette fyllinger, følsomme tannhalser eller tannkjøttbetennelser. Dette er tilstander som er viktig å avdekke før man går i gang med bleking. For å få best mulig resultat anbefaler vi å få gjort en grundig rens og air-flowbehandling. Les om air-flow på vår blogg side.

Tidligere var det vanlig med tannbleking på klinikken. Det ble brukt sterke blekemidler og risikoen for skader på tannkjøttet var stor. I dag er det ikke tillatt å bruke så sterke blekemidler, og hjemmebleking med mer skånsomme teknikker gir et minst like bra resultat. Varigheten av tannbleking kan være mange år.

Det er vanlig med litt ising og man kan oppleve en forbigående sårhet i tannkjøttet. Når du får blekeskinnen og materialet hos oss forklarer vi deg grundig hvordan du skal bruke dette slik at det blir minst mulig ubehag.


 

Slik gjøres det

Ved første konsultasjon tar vi avtrykk av tennene dine, slik at vi kan fremstille skinnene til deg.
Etter noen dager vil blekeskinnene være klare til å hentes, og du vil bli instruert i hvordan du skal gjennomføre blekingen.
Tannpleieren vil kunne gi deg råd om hvor lenge du bør bleke for optimalt resultat.


Vi anbefaler at du unngår mat og drikke med sterke fargestoffer i perioden du bleker, og i en tid etterpå. For mest mulig langvarig resultat, anbefaler vi bruk av Opalescence tannkrem. Denne er spesielt utviklet for å ta vare på fargen på tennene dine.
Skulle du ønske å bleke tennene dine igjen på et senere tidspunkt, kan du komme innom å kjøpe blekemiddel hos oss.
Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål rundt bleking av tenner.

 

KONTAKT OSS

Besøksadresse

Torshov Tannklinikk

Vogts gate 57

0477 Oslo

 

Åpningstider

 Mandag, onsdag og fredag: 8:00 til 16:00

 Tirsdag og Torsdag: 8:00 til 18:00

 Øvrig tid etter avtale

Å KONTAKTE OSS

post@torshovtannklinikk.no

tel:  +47 22 71 27 91

Скачать шаблоны Joomla 3.9.