Timebestilling

 

Bestill time online     eller       Kontakt oss

 

 

Grundig undersøkelse

Hvis du er ny hos oss vil du få undersøkt tenner, tannkjøtt og munnslimhinner ekstra nøye. Vi tar vanlige små røntgenbilder, og ved  behov et oversiktsbilde (OPG) som viser hele kjeveområdet (alle tenner, kjeveledd, bihuler mm).

Ut i fra denne undersøkelsen vil vi gi deg informasjon om tannstatusen din, framtidsutsikter og eventuelt nødvendig behandling. Vi setter opp et skriftlig kostnadsoverslag, gjerne med alternativer. Du bestemmer selv hva du ønsker av behandling etter økonomi, ønsker og prioriteringer.

 

Helseskjema

Ved første besøk er det viktig at du fyller ut et helseskjema. Dette er en orientering om sykdommer og medisinbruk som vi tar hensyn til i tannbehandlingen. Det er viktig at vi gjøres oppmerksom på endringer i helsestatus ved senere besøk. Alle opplysninger du gir tannlegen eller andre ved klinikken, behandles med absolutt taushetsplikt.

Jevnlige undersøkelser

Vi avtaler når vi skal sende ut innkallelse til ny kontroll. Ved den årlige rutinekontrollen blir det normalt tatt en ny undersøkelse, røntgenbilder og gjort en grundig rens. Det vanlige er innkalling en gang årlig. Noen trenger rens for eksempel hver 6 måned for å forebygge tannkjøttbetennelse eller andre problemer.

 

Vi tilpasser oss ditt behov!

Vi er vant til  pasienter med helt ulike ønsker og behov. Noen trenger bare en sjekk og en puss i året, andre er redde og trenger ekstra omsorg.

 

KONTAKT OSS

Besøksadresse

Torshov Tannklinikk

Vogts gate 57

0477 Oslo

 

Åpningstider

Kjerneåpningstider

 Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 8:00 til 16:00

 Torsdag: 8:00 til 18:00

Vi har fleksible åpningstider og tilbyr kveldstimer etter avtale.

Ta gjerne kontakt med oss per mail eller telefon. 

 

KONTAKT INFO

post@torshovtannklinikk.no

tel:  +47 22 71 27 91

Скачать шаблоны Joomla 3.9.