Ingen ledige timer på online booking? Kontakt oss og vi finner en løsning:
Tel: +47 22 71 27 91
 Email: post@torshovtannklinikk.no

dona

PRISLISTE

les mer
dona

BEHANDLINGER

Les mer
dona

ALLE ANSATTE

LES MER

Du finner oss sentralt på Torshov i lyse og trivelige lokaler. Klinikken har eksistert siden 1992 og vi har mange fornøyde og tilbakevendende pasienter. Hos oss jobber tre dedikerte tannleger og to dyktige sekretærer, alle med lang erfaring og kompetanse. Våre tjenester dekker det aller meste innen tannbehandling.

 På Torshov Tannlegeklinikk opplever du å bli tatt godt vare på. Det vi setter høyest er at DU skal være fornøyd. Derfor lytter vi til dine ønsker og behov og gir deg profesjonelle råd og veiledning ut ifra dette.

 Sammen kommer vi frem til den behandlingen som passer deg best. Før vi begynner får du en skriftlig oversikt over behandlingen som er planlagt, samt et kostnadsoverslag. Vi tilbyr alle typer tannbehandling tilpasset ditt behov.

ÅPNINGSTIDER
Tirsdag, Onsdag og Fredag: 08:00 til 16:00
Mandag og Torsdag: 08:00 til 18:00

Vi har fleksible åpningstider og tilbyr kveldstimer etter avtale.
Ta gjerne kontakt med oss per mail eller telefon.
Parkering: Gateparkering mot avgift. I tillegg tilbyr vi gratis parkering i bakgården.

VÅRE PASIENTER SIER

Winnie

Hadde tannlegeskrekk frem til jeg begynte hos Anja Skagmo på Torshov Tannklinikk for noen år siden. Nå går jeg til tannlegen en gang i året. Gruer meg aldri lenger. Var der i dag. Null hull : )

Abjar

Anbefales på det varmeste. Jeg fikk time på kort varsel og ble tatt godt hånd om. Hege Bjørkeng er svært dyktig og sjelden har vel en bedøvelsessprøyte blitt satt så raskt og skånsomt! Anbefales!!!

Nina

Jeg har gått her i ca. 15 år og har alltid vært veldig fornøyd. Jeg har tannlegeskrekk, men har alltid fått god hjelp og forståelse her. Tommel opp!

USIKKER PÅ HVA DU TRENGER ?

BEHANDLINGER

Galleri

På Torshov Tannklinikk finner du et team med profesjonelle, talentfulle og lidenskapelig tannleger som har som sitt største mål å gjøre deg fornøyd.

dona
dona
dona
dona
dona
dona
dona
dona

Finn oss

  • Vogts gate 57 0477 Oslo
  • Tel: +47 22 71 27 91
  • Email: post@torshovtannklinikk.no